O nas

 

Cherry

Team


 

Cherry team to zespół ludzi z pasją – każdego dnia staramy się kreować nowe smaki, odkrywać nieznane dotąd połączenia i rozpieszczać Wasze kubki smakowe. Chcemy, aby każdy z Was mógł znaleźć u nas coś dobrego dla siebie, dlatego też indywidualnie podchodzimy do wszystkich życzeń naszych Gości. Uwielbiamy poznawać nowe osoby i dawać Wam to, co najlepsze. Czekamy na Was!

kuchnia cherry


Aleksandra Kruk – Szefowa Kuchni, swoją pasję do gotowania wyniosła z rodzinnego domu, w którym kultywowano polską tradycję. Jej zawodowa droga biegła jednak przez restauracje specjalizujące się w kuchni greckiej i francuskiej. Ola, choć wciąż szuka nowych smaków, nie boi się sięgać po klasyczne przepisy, by później prezentować je w nowoczesnym wydaniu. Uwielbia ryby, owoce morza oraz steki, które dopełnia sezonowymi produktami. Prywatnie lubi podróżować, a w wolnym czasie uprawia krav magę.


Paweł Zarzycki (JAŚMIN) – Coctail Barman i miłośnik marki Moët & Chandon. Koktajle nie mają przed nim żadnych tajemnic. Świetnie czuje się zarówno przy serwowaniu klasyków jak i tworzeniu własnych, autorskich drinków. Stale się dokształca, aktywnie uczestniczy we wszelkich barmańskich wydarzeniach, wciąż próbując nowych smaków i pracując nad kolejnym koktajlem. Uwielbia kontakt z gośćmi. Wolny czas spędza spotykając się ze znajomymi, podróżując oraz uprawiając sporty ekstremalne.

Jasmin Zarzycki


cherry restaurant